Vil du også gerne føle dig som en STÆRK, MODIG, SELVSIKKER, GLAD og BALANCERET kvinde

OPSTART SENSOMMER 2020

Er du også træt af at føle dig overhørt, taget for givet og sparke dig selv bagi, fordi du igen lod nogen tromle dig…

Vil du bare gerne være i verden med en følelse af, at intet kan vælte dig?

Onlineforløb og fællesskab for dig, der drømmer om at mærke overskud, selvsikkerhed og balance 

Føler du det også nogle gange, som om du er blevet hægtet af dit eget liv? At det er blevet svært at mærke dig selv, når resten af din hverdag buldrer, brager og støjer derudad? At du jævnligt går fra en samtale og tænker, HVORFOR sagde jeg dog ikke det, jeg mente?

Måske oplever du, at…

• du føler dig som en statist i dit liv

• du ikke føler, at du passer ind, og du føler dig måske forkert indimellem

• du er hård ved dig selv, når du fejler, eller noget ikke lykkes for dig

• du mangler modet til at stå ved dig selv

• dit job, kollega, chef eller familien definerer din hverdag

• du føler dig indimellem tromlet

• du føler at overskuddet ligger på et minimum

• du sommetider tænker “så se mig eller hør mig for pokker!”

• det virker, som om alle andre kan få det hele til at fungere med mand, børn, parforhold, job, karriere, familie og venner, mens du er den eneste, der ikke kan finde ud af det?

• Måske er det ikke første gang, du mærker denne følelse af ubalance og utilfredshed, mistrivsel og måske endda stresssymptomer.


Allerførst: Godt, at du kom her forbi!
 

Du er nemlig ikke alene om de følelser og tanker. Der er mange, der har det lige som dig. Og den bedste nyhed er, at du kan slippe af med alle de negative tanker og følelser og skifte dem ud med mod, selvsikkerhed, selvtillid og styrke – og en dejlig, rolig følelse af balance.

Jeg kan hjælpe dig til at finde modet, så du kan stå stærkt i dig selv, og hjælpe dig med finde den rigtige vej for dig, hvor du vil føle balance og mere glæde, både i arbejds- og privatlivet.

Mit onlineforløb og -fællesskab, “Stå som en STÆRK kvinde”, er for dig, som gerne vil opleve mere trivsel og overskud, bedre relationer og ikke mindst stå stærkt i dine værdier og i dig selv.

Jeg ved, hvordan du har det, for jeg har selv været der. Udkørt med stress, en følelse af at være en statist i mit eget liv og en indre stemme, der hakkede mere, end den bakkede op. Heldigvis fandt jeg ud af, hvordan jeg kunne rydde mine gamle tankemønstre og vaner af vejen og gøre plads til nye. Jeg fandt mig selv igen, da jeg fik skabt balance mellem mit hoved, hjerte og krop, så jeg i dag kan træde frem i lyset som en stærk kvinde med glæde og overskud.
Min egen rejse tog 5 år, men så lang tid behøver det ikke at tage for dig. Jeg kan guide dig gennem den samme rejse på bare 3 måneder, og jeg ville elske at få lov til at hjælpe dig.

Er du som de fleste kvinder, jeg hjælper, så ved jeg, at du kan føle det som om, at du er faret vild og ikke ved, hvilken vej du skal vælge….

Men først lidt om dig:

Du har et kæmpestort hjerte og altid står parat til at hjælpe andre. Du gør dit allerbedste for at være en god mor, en god kone, en god veninde, en god medarbejder og en god kollega. Alligevel er det, som om der ikke rigtigt bliver sat pris på alt det, du bidrager med.

Du føler, at du hele tiden halter bagefter. Det er, som om livet kører på skinner for alle andre, mens du må kæmpe for bare at få det til at hænge nogenlunde sammen. Du kan blive helt svimmel ved tanken om alle de ting, du heller ikke fik nået i dag, mens to-do-listen bare bliver længere og længere.

Du kan komme i tvivl om, hvem du egentlig er, og hvad du vil. Det kan føles, som om du er landet i en grå hverdag, et tilfældigt liv, hvor du bare overlever i stedet for at leve det liv, du virkelig drømmer om.

Du kan få tanker som ”Når nu alt er godt, og jeg har så meget, hvorfor er jeg så ikke glad?” Og du kan få så ondt i maven, når de tanker dukker op. For det føles forkert at være utilfreds, når nu du har så meget, du burde være glad for og sætte pris på.

Du har sikkert altid gjort, hvad andre forventede af dig. Og du er god til at sætte dine egne ønsker og behov til side, hvis der er andre, der har brug for dig – og det er der rigtigt tit, ikke? Samtidig kan du være rigtig hård ved dig selv, når tingene ikke lykkes. Måske tænker du, at det er dig, den er gal med. At du ikke er god nok, og at du bare burde tage dig sammen. (Du er faktisk god nok. Det er bare din indre kritiker, der fortæller dig noget andet.)

Du drømmer om, at livet var lettere. At du var bedre til at sige nej eller pyt af og til. At alle de trælse og stressende tanker, der er ved at drukne dig, kunne forsvinde – bare et øjeblik – så du lige kunne få to sekunder til at få næsen op over vandet og trække vejret frit.

Er det tid til at du skal gå med dine drømme og ambitioner. Du er klar til at tage dit første skridt. Du har styrken inden i dig til at finde vejen, følge den og opnå det der gør dig glad. Du har bare brug for at komme ud af dit hoved og ned i din krop, så du kan mærke dig selv og dine ønsker igen. Og du har bare brug for hjælp til at slippe dine gamle mønstre og overbevisninger, så du kan skabe nogle nye, der passer til den fantastiske kvinde, du er i dag. Med andre ord har du bare brug for en metode til at slippe uden om alle fælderne i kvindelivet og en genvej til at finde tilbage til dig selv, din indre styrke og din retning i livet.

Det hjælper jeg dig med. 

Onlineforløbet STÅ som en STÆRK kvinde er for dig, der

• oplever, at du er kørt fast, men gerne vil noget mere

• har opdaget at du er på den forkerte hylde

• drømmer om mere balance og overskud

• føler, at der er andre, der har overtaget førersædet i dit liv

• har svært ved at mærke dine behov – eller glemmer at følge dem

• føler dig alene med dine tanker og følelser

• gerne vil vise dine børn vejen for det gode liv

• føler at modet svigter, når du skal stå ved dig selv

• OG er klar til at blive klogere på dit indre univers og baggrunden for dine tanker, følelser og adfærd

Dette forløb er IKKE for dig, hvis

• dit liv kører på skinner

• du har god balance i dine værdier

• oplever flow og balance i din kærlighed til dig selv og dine omgivelser

• du vil have et quick fix, der kan rette op på dit liv på 20 minutter

Du og dine nærmeste har brug for, at du gør noget aktivt for at sikre dig styrke og velvære resten af livet.

Meld dig til i dag, så er du allerede ét skridt tættere på drømmelivet

Alt dette får du i onlineforløbet og -fællesskabet STÅ SOM EN STÆRK KVINDE

Adgang til fællesskab med andre kvinder, der har det lige som dig. Det er et fællesskab med plads til både glæder og udfrodringer. Vi hepper på hinanden undervejs, vi bakker op, når det bliver svært, og jubler sammen, når tingene lykkes og falder på plads. Kort sagt: al den støtte og opbakning, du har brug for og fortjent.

Adgang til live webinarer, interviews og live Q & A, hvor du kan stille spørgsmål direkte til mig.

Et stærkt fællesskab gennem en makkerordning, hvor du sammen 1-4 andre deltagere mødes via Zoom, hvor I kan holde hinanden på sporet og bakke hinanden op.

Nyt tema (modul) hver uge over 3 måneder med introduktion til min metode til KVINDEMOD, indsigter, guidede refleksioner og praktiske øvelser.

Ufatteligt lav introduktionspris, da det er første gang, jeg afholder netop dette forløb. (Prisen for det bliver aldrig så lav igen, så nu har du chancen for at gøre et kup).

Modul 1 – Hvilke livshistorier har skabt dig?

Vores liv er bundet af et mønster af livshistorier, som gør os til dem, vi er. Der er ikke kun én historie, der skaber os, men et utal af små historier, som danner os. Gennem disse historier skabes vores livsfundament af værdier, overbevisninger og frygtstrategier. Det betyder, at vi gennem vores historier vælger nye veje til eller fra, alt efter hvad vi har fået med i bagagen.

Derfor starter din rejse med at undersøge dine livshistorier. Hvad har du oplevet og samlet op?

I dette første modul skal du skrive dine historier ned fra flere forskellige vinkler. Din solstrålehistorie, din barndomshistorie, din ungdomshistorie, din offerhistorie, din karrierehistorie. Alle disse livshistorier, som har gjort dig til den, du er.

Her vil du få…

 • klarhed over, hvad du er præget af
 • overblik over, hvad du har med i din bagage
 • inspiration til at se dit liv fra en anderledes vinkel

Modul 2 – Din kulturelle historie som kvinde

Endnu en historie har præget vores liv. Nemlig vores kulturelle historie.

Her skal du undersøge, hvordan du er blevet præget af den kultur, du lever i. Hvordan har det været at være pige og kvinde i dit liv? Hvad har været muligt og ikke muligt?

Vi er opvokset i et samfund skabt af mænd for mænd, og stadig den dag i dag har det betydning for den samfunds-, organisations- og ledelseskultur, som vi lever i. Det kan gøre det svært for mange kvinder at trives. Feministen og filosoffen Simone de Beauvoir beskrev det så fint med en enkelt sætning: ”Man fødes ikke som kvinde, man bliver det.”

Vi bliver med andre ord ikke født som kvinder med særlige tilbøjeligheder og begrænsninger, men derimod bliver vi præget af de værdier og normer, der hersker i det samfund, der omgiver os. (Den gode nyhed er, at vi kan ændre de ting inden i os, som vi er blevet præget til at tro på).

På baggrund af vores kulturelle normer opstiller vi nogle regler – eller adopterer regler, som vi ender med at leve efter, bevidst eller ubevidst, f.eks. …

 • Jeg skal først… Før…
 • Som mor og kvinde er det min opgave…
 • Hvis jeg sætter mig, så….
 • Vi er sådan en familie, som…
 • Jeg er sådan en, som….

I dette modul skal du kigge på din kulturelle historie. Hvilken betydning har det haft at være pige/kvinde i dit liv? Dit liv som datter, evt. mor og partner, og hvilke regler har du sat for dig selv og dit liv?

Her får du…

 • mulighed for at se på dine indre regler med nye øjne. Måske er nogle af dem ikke aktuelle længere med det liv, du har nu, og måske holder nogle af dem dig tilbage.
 • hjælp og redskaber til at sortere de regler fra, som ikke er gode for dig i dag.

  Det vil åbne op for nye perspektiver og handlemuligheder for dig
  .

Modul 3 – Indre ubevidste overbevisninger og begrænsninger

Den historie, som du nu har vendt og drejet på forskellige vis, har været med til at præge dine tanker. Tanker bliver til overbevisninger. Overbevisninger om, hvad vi kan og ikke kan.

Overbevisninger er de sætninger, som danner baggrunden for din adfærd. De kan f.eks. være…

 • For at blive elsket skal jeg være sød/pæn/stille/høflig
 • For at bliver anerkendt skal alt være perfekt
 • Jeg er den sjove
 • Jeg er den kloge
 • Jeg er den hidsige
 • Jeg er ikke god nok
 • Jeg er ikke klog nok

Overbevisninger er skabt, for at vi bedre kan forstå, hvorfor ting er, som de er.
Overbevisninger vejleder os og bidrager til stabilitet og indre sammenhæng – En stabilitet, som giver tryghed, og det vil vi gøre meget for at bevare. Derfor er overbevisninger også stædige, og det er ikke nemt at udfordre disse ”sandheder”. Men når du er færdig med dette modul, så kan du!

I dette modul får du…

 • hjælp og redskaber til at opdage dine skjulte overbevisninger og begrænsninger
 • bevidsthed om din overbevisninger, så du kan ændre dem
 • kærlig vejledning, øvelser og redskaber til at ændre på de overbevisninger, der holder dig tilbage fra at blive den kvinde, du gerne vil være.

Modul 4 – Frygt og bekymringer

Et andet element i vores liv er, at mange af os ubevidst går rundt med frygt og bekymringer. Et liv styret af frygt vil gøre, at vi lever et liv i tryghedszonen. Et liv, hvor vi kommer til at opleve, at bekymringer og frygt holder os i kort snor.

Vi frygter grundlæggende:

 • At blive afvist
 • At blive forladt
 • At blive udelukket fra fællesskabet

Frygt ligger i hovedet og sætter sig i kroppen. Derfor vil vores krop automatisk forsøge at passe på os ved at få os til at reagere, som om vi står overfor en stor løve. Vi vælger typisk 1 af 3 forskellige strategier:

KÆMP, FRYS eller FLYGT:

 • Kæmp: Du gør klar til kamp (fysisk eller med ord)
 • Frys: Du bliver handlingslammet (eller lader, som om intet er sket – siger og gør ingenting)
 • Flygt: Du skynder dig væk (når der er optræk til konflikt)

Det er fuldstændigt normalt. Problemet er bare, at det også bliver vores autopilot og reaktionsmønster i stresssituationer, hvor andre reaktioner ville være sundere for os.

Så i dette modul skal vi kigge mere på…

 • hvad du går og er bange for
 • hvad der bekymrer dig

Du lærer, hvordan du kan give din frygt og bekymringer en pause.
Du får redskaber og inspiration til, hvordan du kan håndtere konflikter og modstand på en mere hensigtsmæssig måde.

Modul 5 – Selvomsorg og selvkærlighed

Selv-omsorg (fra det engelske Self-Compassion) er et begreb, som vi har det meget svært med. Da jeg første gang googlede selvkærlighed (i 2018) fandtes det ikke i den danske ordbog. Men i stedet dukkede ord op som narcissisme og egoisme, som ikke er rare ord at blive forbundet med. Ingen har lyst til at se sig selv som selvglad og egoistisk. Særligt som kvinder bliver dette ikke taget godt imod.

Jeg tror på, at kompetencen med at udvise selvomsorg og selvkærlighed er altafgørende for, at vi bliver robuste og kærlige på en gang.

I dette modul undersøger vi…

 • hvordan du taler til dig selv
 • hvordan du behandler dig selv
 • om du tillader dig selv at begå fejl, eller om du stræber efter perfektionisme på alle fronter

Du vil blive introduceret til selvomsorg og -kærlighed gennem meditation og øvelser, så du kan få troen på dig selv og din egen værdi tilbage.

Modul 6 – Vejen til selvsikkerhed bygger på din evne til at elske dig selv

Vi fortsætter med at integrere self-compassion en vej til mindre depression, frygt, stress og skam og mere glæde, selvtilfredshed, selvsikkerhed og psykisk balance.

For mig er dette en af de ting, mange af os ikke har fået lært. Så dette er tid til at vi lærer at være kærlige og omsorgsfulde overfor os selv. Det er tid til at give næste generation en ny forståelsesramme.

Måske har du også lært, at det at elske sig selv er egoistisk. Selvkærlighed findes ikke i det danske ordforråd. Men netop evnen til at elske dig selv er med til at gøre dig sanselig, udvikle din intuition og åbne dit hjerte for at mærke, hvad der er din vej, og fyre op under dit selvværd.

Giv din indre selvkritiker en pause.

I dette modul bliver du introduceret til konkrete redskaber, der:

 • Giver dig mulighed for at integrere selvkærlighed i dit liv.
 • Med compassion, vil du blive mere kærlig og omsorgsfuld overfor dig selv og andre.

Modul 7 – Hvad ville du gøre hvis du var modig

Dette spørgsmål er vigtigt, når vi skal i kontakt med vores inderste drømme.

Fra vi er helt små, lærer vi at tilpasse os. Vi lærer, at der er bestemte væremåder, der anerkendes, og andre, som gør, at vi føler os afvist.

Det betyder, at vi kan blive opslugt af at udleve andres forventninger og af at gøre andre tilpasse.

Som mødre er der stor risiko for at falde ind i denne tilstand. Vi træder tilbage med os selv og vores egne behov. Det er her, vi lander i hensynsbetændelse og ender med ikke at kunne mærke os selv.

For at bryde denne tilstand kræver det, at vi tør stå i os selv. Derfor handler dette modul om mod og sårbarhed, og du bliver guidet til at undersøge…

 • hvad du ville gøre, hvis du var modig
 • hvad der ville være mest sårbart for dig
 • hvilke sider du gemmer væk

Du bliver bevidst om, hvem du er inderst inde.
Du finder ud af, hvad du virkelig drømmer om.
Du lærer, hvordan du kan finde modet til at gå efter det, du drømmer om.

Modul 8 – Hvilke værdier lever du?

En af vores store udfordringer er, at vi kan komme til at leve andres livsvej. Det kan være med udgangspunkt i vores livshistorier. Men det kan også være din partners livsvej, du er kommet til at koble dig på. Hvis ikke vi har kontakt til vores egen hjertevej, er det fuldstændigt naturligt, at vi kobler os på andre.

Hvis vi gennem vores historie og de overbevisninger og frygt, der følger med den, ikke kan mærke vores hjertevej, mærke vores passion, mærke, hvad der virkelig gør os glade, så vil vi blive fastholdt i følelsen af ”Jeg burde jo være glad, men…” uden at vide, hvad det er, der holder os fast, og hvad der kan fylde os op.

Så i dette modul skal vi kigge på…

 • hvad du går og drømmer om
 • hvad du gerne vil have ud af dit liv
 • hvor du gerne vil hen
 • hvad du gerne vil opnå i dit liv

Du finder ud af, hvad der er dine værdier, og lærer at sortere dem fra andres værdier, som du måske er kommet til at leve efter.

Sammen genfinder vi den gnist, der skal tændes i dig, så du kan se, smage og føle dit fremtidige drømmeliv.

Modul 9 – Slip urkraften fri

For at stå i vores kerne må vi have kontakt til vores skød og os selv som et  seksuelt væsen. Noget vi er født med, men som for mange er fyldt med tabuer og skam.

Hvis vi har gået rundt og har lukket ned for vores seksualitet eller begrænset den til sex, udnytter vi ikke den kraft, der ligger i at være et helt menneske.

Seksualitet er så mange ting. Det handler både om at elske os selv og vores krop og om at kende vores krops sanser og reaktionsmønstre. Vide, hvad vi får lyst af, lære, hvad nydelse er for lige netop dig.

Jeg tror på, at vi først kan mærke hele vores væsen og os selv, når vi også tør favne vores seksualitet. Og tør vi ikke gøre op med skylden og skammen over vores seksualitet, vil det altid ligge som en begrænsning i os, der afholder os fra at føle os modige, frie og stærke.

Derfor vil jeg i dette modul bede dig gå ind i din seksuelle historie og undersøge…

 • hvad du er opvokset med
 • hvilke tabuer der har været
 • hvad der er din kollektive skam, som du har adopteret fra dine omgivelser
 • hvad der er din egen skam

Når du ved, hvor din skam stammer fra, har du mulighed for at kigge på den med friske og måske kritiske øjne. Det kan gøre det lette for dig at slippe det sidste, der holder dig fra at træde ud i lyset med hele dig. Og bare rolig, der bliver ikke sådan, at jeg vil bede dig om at spurte ud på gaden og råbe til alt og alle, hvordan du har det med sex. Det handler mere om den følelse af styrke og kraft, du kan føle inderst inde.

Modul 10 – Kvindens seksualitet og skødets kraft 

Er du i kontakt med dig selv som et seksuelt væsen? Har du et sprog for intimitet og seksualitet? Har du et fællesskab, hvor dette (for nogen tabubelagte) emne bringes i spil?

Hvordan er sex for dig? Tillader du dig at give slip, nyde, flyde med? Kan du definere, hvad der er godt for dig, og beder du om det?Vi kan vælge, at opdele sex i feminin og maskulin sex. For mig handler det om forskellen mellem

Jo bedre du kender dig selv, jo mere sprog du og din partner har sammen, jo mere åbne I kan være om jeres seksuelle historie. Jo mere respektfulde I kan være om hinandens kroppe, jo mere vil du åbne op for dig selv som seksuelt væsen og dermed åbne op for nydelse, frihed og kærlighed.

Her vil du blive udfordret og rummet, og du vil opleve, hvor skønt kvindenetværk er, når vi gerne vil blive klogere på os selv.

Dette modul ligger på dette tidspunkt, da du nu har værktøjerne til at turde stå i din kerne af alt, hvad der er dig – med dine historier, din kærlighed til dig selv, din sårbarhed og ikke mindst med et fællesskab, som er der for dig.

Modul 11 – Din nye historie

Nu er det blevet tid til at skrive din manifestationshistorie – hvilket liv vil du leve fra nu af? Hvordan skaber du det liv, du ønsker med overskud, livsmod og balance?

Med udgangspunkt i dine refleksioner, dine værdier og dine indsigter har du nu fundamentet til at lade din livsrejse fortsætte på din hjertevej.

Du vil opleve, hvordan det nu er lettere for dig at turde drømme om noget andet, noget nyt. Og du vil kunne mærke dybt inde i din kerne, hvad du har lyst til, hvad der vil være det rigtige for dig, og du vil have modet til at gribe ud efter det.

Du ved nu med sikkerhed, at det skal handle om dig i dit liv. Der er plads til andre, og når du vælger at tilpasse dig, give plads og omsorg til andre, så er det et bevidst valg, og ikke fordi det forventes af dig. Du kan mærke i dig, at du leder dig selv fra et nyt og langt smukkere ståsted.

Modul 12 – Kom godt videre

TILLYKKE! Så kan du godt poppe champagneproppen og dykke ned i den gode chokolade.

Du er nu nået i mål med at gøre op med din kulturelle bagage, og du har fået kontakt til din krop og skød igen.
Du er blevet bevidst om dine skjulte regler og overbevisninger og kan nu sortere i, hvilke der passer til det liv, du vil leve i dag, og hvilke der skal have et kærligt farvelkys.
Du kan være selvkærlig, selvsikker og står nu stærkt nok i dig selv til at turde være både modig og sårbar.
Du kan rumme og acceptere dig selv som et seksuelt væsen, der er åbent over for lyst, nydelse og kærlighed.
Du er blevet klar over, hvilke værdier der er dine egne og værd at leve efter.

Hvor du før så begrænsninger, kan du nu se muligheder, og du har nu en klar retning for, hvad du drømmer om, og hvor du vil hen i dit liv.


Velkommen til dit nye liv som en STÆRK kvinde med selvsikkerhed, overskud og balance!

Men jeg slipper dig ikke her…

Jeg ved af erfaring, at nogle ting tager lidt længere tid at arbejde sig helt igennem end andre.
Derfor får du i dette modul masser af øvelser, du kan bruge til at fortsætte den udvikling, du er begyndt på.

Forløbet starter i starten af 2020 og der er kun 30 pladser.

Lige nu kan du få alt dette og blive guidet på din vej til indre styrke, glæde og overskud til en introduktionspris på kun 795,- om måneden i 3 måneder.

For det beløb får du hver måned adgang til 4 moduler (et nyt hver uge) og du bliver medlem af et skønt fællesskab af kvinder lige som dig, hvor du kan dele glæder og få opbakning, når det bliver svært. Du får adgang til mig i webinarer og Q & A-sessioner hver 14. dag, hvor du kan stille spørgsmål og få hjælp til at komme videre.

Alt det får du for mindre, end du skal betale for én enkelt time hos en psykolog eller en terapeut.

Book nu, mens du stadig kan få det til introduktionspris!

Jeg kommer ikke til at tilbyde dette forløb og fællesskab til denne lave pris igen, så skynd dig at reservere din plads, mens du stadig har chancen.

Jeg vil gerne have selvsikkerheden, glæden og balancen tilbage

Start gerne med en gratis afklaringssamtale

Er du i tvivl om, om det er noget for dig, så book en Gratis afklaringssamtale på 20 minutter.
Sammen finder vi ud af, om det er den forandring, du har brug for, for at føle dig som en STÆRK kvinde, og om det er mig, der skal hjælpe dig videre.

Book en gratis afklaringssamtale her

Fristet? Du må godt! Og du kan nå det endnu…

Dit fremtidige jeg (og dine omgivelser) vil knuselske dig for det.

Skal du også nå at komme med på forløbet og i fællesskabet, hvor du kan gå fra at være udbrændt og tvivle på dig selv til at stå stærkt i din kerne med overskud glæde og balance? Så er det NU du skal slå til!

Ja tak. Jeg vil gerne være med

De mest almindelige spørgsmål

Kan jeg betale i rater?
Det kan du tro, du kan. Du kan reservere din plads på forløbet for kun 495,- i dag og så betale resten i 3 små rater a 630,- om måneden, der starter, når forløbet begynder.

Kan jeg spørge dig om hjælp undervejs, hvis jeg kommer i tvivl om noget?
Ja da! Hver 14. dag holder jeg en live Q & A, hvor du har mulighed for at stille mig alle de spørgsmål, du vil.

Du har også mulighed for at bestille personlig sparring hos mig, hvor jeg fokuserer 100 % på dig og det, du har brug for. Normalt tager jeg 900,- i timen for personlig sparring, men hvis du bestiller det, inden forløbet starter, kan du få 2 timer for kun 1495,-
De fleste deler deres 2-timers sparring op i bidder på ½ time, hvor vi når rigtigt langt hver gang.
Køber du personlig sparring med til forløbet, kan du bestille sessioner, hvor jeg har 100 % fokus på dig og dine udfordringer og spørgsmål.

Hvad sker der, hvis jeg ikke kan være med, når der er live webinarer og Q & A?
Bare rolig, videoerne bliver liggende inde i gruppen, så du kan se dem, når du får tid til det. Du går selvfølgelig glip af at kunne stille spørgsmål til mig live, men har du et enkelt spørgsmål, kan du skrive det til mig inden, og så gør jeg mit bedste for at besvare det i livesessionen.

Træf det gode valg for dig selv og reserver din plads nu…

Ja tak. Jeg vil gerne med