Jeg følte mig forkert, indtil jeg blev bevidst om vores bagage som kvinde i et samfund skabt af mænd.

Da jeg blev bevidst om, at jeg havde levet efter andres normer og værdier, ændrede mit liv sig.

Jeg er Kvinde-coach og hjælper kvinder som oplever at deres køn spænder ben for deres drømme. Jeg er coach, mentor og guide når du som kvindevil finde hjem til dig selv og din kraft som kvinde. Når du beslutter dig for at i dag er dagen, hvor du vil tage dit første skridt til at stå ved dig selv, leve dine værdier og nå dine drømme. Ja det kan man godt uden at glemme alle andre og være egoistisk. Den fortælling er en du har med  fra tidligere. Du kan godt være både kærlig og omsorgsfuld, samtidig med at du står stærkere i din kerne med mere indre styrke, selvsikkerhed, glæde, overskud og balance i både privat- og arbejdslivet.

Jeg har arbejdet med mennesker hele mit liv, de sidste snart 20 år med personlige udvikling som omdrejningspunkt. De sidste 5 år har jeg udforsket, hvad er giver kvinder særlige udfordringer både i arbejds- og privatlivet.

Hvis du er klar, så er dette en rejse, som kræver, at vi ser vores liv fra flere forskellige perspektiver. Så når jeg hjælper dig, bruger jeg min metoden til kvindemod, som jeg har udviklet på baggrund af min egen rejse fra usikker, fortvivlet og stressramt til at stå stærkt i mig selv med selvsikkerhed, overskud, ro, (selv)kærlighed og glæde. Et liv hvor jeg står ved mig selv.

Jeg har givet min indre selv-kritiker tidlig pension og kan frit navigere fra et nyt ståsted, med meget mere kærlighed.

Jeg gik fra at føle mig frustreret, alene og usikker til at stå stærkt i min kerne og derfra sætte grænser med kærlighed både til mig selv og andre.

Siden jeg gik ned med stress første gang i 2002, har jeg været på en rejse med personlig udvikling, for at jeg kunne ende, hvor jeg står i dag som en stærk, selvsikker og glad kvinde. Jeg har givet min indre selvkritiker tidlig pension og kan frit navigere fra et nyt ståsted, med meget mere kærlighed.

Jeg fandt ud af, at jeg måtte holde op med at leve efter andres normer og værdier, og jeg var nødt til at få skabt balance mellem mit hoved, hjerte og skød. Først da kunne jeg stå stærkt i min kerne og træde ud i lyset med hele mig.

Alt for længe prøvede jeg at tilpasse mig andres værdier, normer og forventninger

Før trak jeg lydigt i habitjakken og snakkede om effektivisering, strategier og resultater, lige som mændene på mit arbejde. Hjemme skiftede jeg pænt mandeværdierne ud med den perfekte mor- og husmor-rolle, hvor der mellem støvsugning, tøjvask, madlavning, henten og bringen af ungerne, forældremøder, lektielæsning, gymnastiktøj og madpakker også skulle være plads til kvalitetstid, nærvær, kærlighed og omsorg – og, nå ja, et pligt-put i ny og næ til manden, så han heller ikke blev forsømt. Et eller andet sted under habitjakkens skulderpuder eller måske bag bunken af vasketøj mistede jeg mig selv.

Jeg havde så travlt med at tilpasse til det, som jeg troede, andre forventede af mig, at jeg til sidst ikke kunne mærke mig selv. Mit hoved svømmede over med to-do-lister, og kontakten til mit hjerte og min krop druknede i tanker som ”jeg burde også… det ene, det andet, det tredje, det fjerde…”
Jeg kørte på autopilot efter en gps, der hverken var indstillet af mig eller til mig. Alligevel følte jeg, at der måtte være noget galt med mig, når jeg ikke kunne finde vej.

Jeg indså, at jeg havde mistet mig selv, fordi jeg prøvede at navigere i en verden, hvor landkortet er tegnet af mænd og for mænd

Jeg indså først, at det ikke var mig, der var gal på den, en dag jeg var til et foredrag og fandt ud af, at vores rammer i samfundet er skabt af mænd og for mænd. Der er derfor, det er så svært for os kvinder at passe ind.
Det gik op for mig, at jeg havde prøvet at navigere i en verden, hvor landkortet var tegnet af mænd og for mænd. Jeg havde hele tiden prøvet at tilpasse mig værdier og normer, der ikke var mine egne, og det var derfor, det aldrig føltes rigtigt for mig. Derfor, jeg altid følte, at jeg ikke passede ind. Og derfor, at jeg var gået ned med stress.
Jeg blev nysgerrig på forskellen mellem de maskuline og feminine værdier i samfundet, så jeg begyndte at studerede kønsforskning. Her blev det igen tydeligt, at vores samfund er indrettet efter maskuline normer, hvor der ikke er meget plads til de feminine værdier. Det er derfor, det er så svært for os kvinder at føle os tilpas i det.

Jeg fandt min vej, da jeg fik skabt balance mellem hoved, hjerte og skød

Det var ikke nok for mig at få viden om, hvad der var skyld i alle mine tanker om mindreværd og ”jeg burde…” Jeg manglede stadig at finde ud af, hvem jeg var, hvad jeg virkelig følte, og hvordan jeg kunne fungere i denne verden. Og jeg manglede at finde styrken i mig selv til at gøre det. Jeg var nødt til at få kontakt til min krop, så jeg kunne mærke mig selv igen. Det var trods alt, fordi jeg havde nægtet at lytte til min krop, at det gik galt for mig i første omgang…

Vejen fra mit hoved og ned i min krop fandt jeg i kundaliniyogaen. Med yogaen får jeg dagligt tjekket ind hos mig selv, og jeg kan nu mærke, hvad der sker i mit hjerte og i min krop. Jeg kalder det min lille selvkærlige pause, når jeg hver dag går direkte fra sengen og ind på yogamåtten. Jeg har fået tændt for kontakten til min krop igen, og nu kan jeg høre den, når den fortæller mig, hvad der er godt og skidt for mig.

Det sidste skridt på min rejse var at få gjort op med en livslang skyld og skam i forhold til min seksualitet. Hvor jeg før forbandt sex og sanselighed med noget skamfuldt, har jeg nu åbnet op for nydelse, frihed og kærlighed. Nu kan jeg endelig mærke hele mig, og der er ikke længere noget, der kan holde mig tilbage.

Det første skridt et det vigtigste…

Erkendelsen om at jeg havde tilpasset mig og navigeret efter andres kompas, var for mig den vigtigste erkendelse. Den vej bragte nemlig usikkerhed, bekymringer og tvivl, der har ligget som en tung, grå sky over mit liv. Nu har jeg blæst skyen væk, og jeg ser både mig selv og verden fra et helt andet sted. Et sted hvor jeg står med rank ryg, tro på mit eget værd og en dyb følelse af ro og balance.

I dag tænker jeg ikke længere, at det er mig, der er noget galt med. Når der dukker tanker op, som før gjorde mig usikker, kan jeg holde dem op i lyset af min historie og mine egne værdier. Fordi de står klart og tydeligt for mig, har jeg let ved at slippe bekymringer, der før fyldte så meget i mit hoved. Det føles, som om jeg har været fanget under et kæmpe bjerg af tvivl og usikkerhed, og endelig har jeg gravet mig fri.

Hvor jeg før lukkede af for min krops signaler og advarsler, kan jeg i dag mærke dybt inde i mit hjerte og krop, om noget er rigtigt eller forkert for mig. Og jeg kan finde styrken inde i mig selv til at sige til og fra. Det føles, som om alle de alarmklokker, der før bimlede og bamlede, endelig er blevet slukket. Nu får jeg i stedet et lille kærligt bip, som en sms fra en god veninde, når min krop har brug for min opmærksomhed.

Jeg er blevet modig nok til at række ud efter det, jeg drømmer om og har lyst til, og jeg tør at sige nej tak, når jeg kan mærke, at noget ikke er rigtigt for mig. Jeg gemmer ikke mig selv væk i et hjørne og ser til, mens mit eget og andres liv udspiller sig foran mig.

Jeg er blevet forelsket i livet igen. Derfor er det som at komme hjem, når jeg idag hjælper andre kvinder til at slippe af med deres bekymringer og følelse af ikke at være gode nok, og i stedet anerkende deres værd som kvinde. Jeg hjælper kvinder med at komme fra hovedet og ned i kroppen, med at slippe deres mindreværd og bekymringer, så de også kan stå i livet med indre styrke, selvsikkerhed, ro, glæde og balance.

En styrke, der er hjulpet på vej af indsigter i, hvad vi påvirkes af, hvilke værdier vi styrer efter og hvordan vi bruger oceaner af kræfter på at forsøge at passe ind og gøre det rigtige i forhold til alle de mennesker, vi omgiver os med. En styrke der gør, at du nu kan se hvorfor det er vigtigt at det giver mening at du fylder på egne energidepoter, for at være den bedste udgave af dig selv. En styrke der gør, at andre kan se dig stråle.

Først da jeg holdt op med at tilpasse mig normer og værdier, der ikke var mine egne, og i stedet lyttede til min krop, fandt jeg min indre styrke og fik overskuddet, selvsikkerheden og balancen tilbage i mit liv!

Skal jeg hjælpe dig på vej?

Jeg har samlet mine erfaringer og erkendelser fra min rejse i min egen model, metoden til KVINDEMOD, så du ikke behøver at bruge årevis på at trave den lange vej, jeg måtte gå for at stå stærkt i min kerne og kraft som kvinde.

Vi er som mennesker komplekse og netop den kompleksitet favner min metode. Hvis vi nøjes med et perspektiv, som oftest vore tanker, så flytter vi kun en lille brik.
Med metoden til KVINDEMOD tager jeg dig nænsomt gennem de trin, der skal til, for at du endelig kan slippe fri af din usikkerhed og bekymringer, og for at du kan hvile i dig selv igen med balance mellem hoved, hjerte og krop.

Du kan se, hvordan jeg kan hjælpe dig her >> 

Derfor kan jeg hjælpe dig:

50 års erfaring, læring, indsigter, knubs og kærlighed har været min vej.

Siden jeg startede min egen rejse i 2002 har jeg videreuddannet mig og arbejdet med at hjælpe og vejlede andre mennesker til at finde deres vej og gå efter deres drømme.

Her er de vigtigste ting fra mit CV….

Her har jeg samlet viden:

• NLP master practitioner 2006

• Pædagogisk Diplomuddannelse i vejledning og supervision 2005

• Kønsforskning i teori og praksis, Københavns Universitet, 2017

• Integral sexolog, en helhedsorienteret tilgang til mennesket og seksualitet, 2018

• Kurser og workshops inden for feminint lederskab, personlig udvikling, kundaliniyoga (jeg er uddannet instruktør i det), certificeret rådgiver, mentor og  certificeret i afklaring og transitioner.

og min nysgerrighed og åbenhed for at gå mange veje og møde mange forskellige mennesker

Her har jeg samlet erfaringer og indsigt:

Coach, rådgiver og udviklingskonsulent hos AS3

Udviklingskonsulent og leder ved Silkeborg Kommune

Konsulent og coach hos Trivsel i fokus

Udviklingskonsulent og coach hos Educator i Skanderborg

Opstart og udvikling af frivilligt kvindenetværk med mentorordning for

indvandrerkvinder

Derudover har jeg været butiksassistent, bagerjomfru, pædagogmedhjælper, guide, Citychef og livsledsager for Claus som er ingeniør og leder…..

Skal vi finde ud af, om vi to passer sammen?

De fleste starter med en gratis afklaringssamtale på 2o minutter. Sammen finder vi ud af, om kemien passer, hvad du har brug for, og om jeg er den rette til at hjælpe dig. Det er den bedste måde, du kan finde ud af, om det er det rigtige for dig. Skriv til mig, hvornår det passer dig bedst, så mødes vi over telefonen eller på Zoom.

Bestil gratis afklaringssamtale