Individuel sparring til dig, der står ved en skillevej og ønsker dig et liv med mere selvsikkerhed, overskud, glæde og balance

Overskud, glæde, selvtillid og balance

Du kan opnå det hele – både i privat- og arbejdslivet.

Føles det som en umulig drøm, som ikke passer ind i din travle hverdag? Det er det ikke. Jeg kan hjælpe dig med at lykkes med det. Sammen finder vi ind til dit sande jeg og din hjertevej, så du kan opnå et liv, hvor du står stærkt og balanceret i dig selv. For du fortjener det gode liv med glæde og overskud på alle planer.

Hej, jeg hedder Rikke.

Jeg er gået fra at føle mig udbrændt, overvældet af hverdagen og som en statist i mit eget liv til at stå stærkt i mig selv med glæde, overskud og balance. Jeg plejer at sige, at jeg har fundet min hjertevej <3

I dag hjælper jeg andre kvinder med at opnå det samme.

“Nu kan jeg mærke, at jeg står ved mig selv, og jeg formår både at mærke og tænke, at jeg er okay, som jeg er”

Kan du genkende de her følelser?

Det føles, som om livet er vokset dig over hovedet, og selv en helt almindelig hverdagsdag virker uoverskuelig.

Du kan ikke længere finde ud af, hvad der er det rigtige for dig.

Du har en underlig følelse af, at der er noget galt, men kan ikke sætte fingeren på præcis, hvad det er.

Du har svært ved at mærke dig selv. – Hvad du vil, ønsker og kan.

Det er, som om livet er noget, der bare sker omkring dig.

Det virker til, at alle andre har succes og klarer sig godt, mens du er den eneste i verden, der ikke kan finde ud af det.

Du drømmer om, at det var lettere at være dig.

At der ikke var så meget pres på dig hele tiden.

At du var typen, der ikke blev overvældet og følte dig udbrændt.

At du var sådan en, der kunne klare det hele, og var fyldt af overskud både derhjemme og på arbejdet.

At du vidste præcis, hvad du ville i dit liv.

At du var sådan en, der turde gå efter det, du drømmer om inderst inde.

At du kunne stå stærkt i dig selv og leve dit liv med mere glæde og overskud?

Hvis du kan genkende de tanker og følelser, er du landet det helt rette sted.

Jeg kan hjælpe dig med at finde ind til dig selv igen og med at gøre dig stærkere og gladere. Det gør jeg gennem personlig sparring i 1:1-sessioner, hvor vi sammen finder ud af, hvad der tynger dig, og hvordan du finder dig selv og din indre styrke igen. For du fortjener et liv, der er fyldt af glæde og overskud.

Jeg har været lige præcis der, hvor du står i dag, hvor jeg blev slået ud af livet og af hverdagen. Der var ikke meget jubel inde i mig, når jeg skulle ud af sengen om morgenen… Det var snarere en følelse af, at jeg hellere måtte se at få klistret et smil på, så andre ikke kunne se, hvor frustreret og drænet jeg var. Heldigvis er jeg kommet ud på den anden side, og her verden og livet fyldt af lys og glæde. Jeg kan – og ville elske – at hjælpe dig til at opleve det samme.

Du kan både vælge 1:1 personlig sparring, når du er deltager i mine online forløb, og hvis du bare har brug for et kærligt skub.

Personlig sparring med mig er stedet, hvor du blidt bliver hjulpet videre

Når du får personlig sparring af mig, vælger du selv, hvad du gerne vil have, vi skal fokusere på.
Det kan f.eks. være, at du har nogle bekymringer og tanker, der plager dig. Dem kan jeg hjælpe dig med at slippe af med. Eller måske vil du gerne have mere mod til at sige fra over for andre, så du slipper for at føle dig trådt på og udnyttet igen og igen. Måske drømmer du om at få mere selvtillid, at kunne stå stærkere i dig selv, eller om at føle mere glæde og overskud i hverdagen.

Jeg hjælper dig med at finde ud af, hvad det er, der holder dig tilbage fra at opnå de ting, du drømmer om, og jeg giver dig værktøjerne til at bearbejde dem, så du endelig kan føle dig fri, stærk og modig.

Med andre ord er jeg der for dig, når du har brug for en rummelig favn, hvor det er ok at være usikker, og jeg er der, når du har brug for et blidt puf henimod en ny retning.

Min personlige sparring tager altid udgangspunkt i dine ønsker og behov. Det betyder, at jeg vil spørge åbent og nysgerrigt ind til dine bekymringer og dine ønsker – og der er ingen underliggende dagsordener om, at der er en rigtig eller forkert måde at være eller føle på. Hos mig kan du bare være dig.

Hos mig kan du finde et fristed, hvor der er både er plads til at føle sig lillebitte og sårbar og til store ønsker for fremtiden. Og sammen finder vi ud af, hvilke værktøjer og øvelser der passer bedst til dig, når du gerne vil udvikle dig.


Det er som at give din sjæl en tur i spa

Pris for personlig sparring med mig:

Afklarende samtale 30 minutter – Gratis

Klippekort med 2½ timers personlig mentoring 1.995,- inkl. moms.

Klippekort med 5 timers personlig mentoring 3.795,- inkl. moms.

Book en gratis afklarende samtale her
Ja tak til personlig mentoring – Stå ved mig selv

Forestil dig, at du kunne forære din sjæl en tur i spa, hvor der nænsomt bliver taget hånd om den.

Den bliver budt velkommen i døren og bliver vist indenfor i lyse, afslappende og trygge omgivelser, hvor ingen kigger skævt til den.
Den får lov at læne sig behageligt tilbage, mens alle dens spændinger bliver masseret væk.
Den bliver forkælet med ansigtsmaske og nærende kropsolier, så den kan suge ny energi til sig og begynde at stråle igen.
Den får nemme gør-det-selv-derhjemme-tips, gode råd og lækre produkter med hjem, så den kan fortsætte med at pleje og nære sig selv.

Jeg elsker at fungere som et wellnesscenter. Her får jeg mulighed for at hjælpe pressede kvinder til at blive stærkere ved at rumme dem, hjælpe dem af med deres bekymringer, opmuntre dem og blidt guide dem i deres udvikling mod mere glæde, overskud og balance.

Hvem er det særligt egnet for?

Personlig sparring med mig er velegnet til dig, der gerne vil slippe af med dine bekymringer og usikkerhed og i stedet fyldes op med selvværd, mod, handlekraft og en følelse af, at du er på rette vej mod et nyere og stærkere dig.

Vi kan f.eks. arbejde med:

 • Hvilke begrænsende overbevisninger du har
 • Hvilke værdier du lever efter, og om de er gode for dig i det liv, du lever nu
 • Hvilke bekymringer du har, hvad du er bange for, og hvordan du kan slippe af med det
 • Hvor du føler dig sårbar
 • Hvilke regler du lever efter
 • Hvordan du kan blive mere omsorgsfuld over for dig selv
 • Hvordan du kan komme til at mærke dig selv igen
 • Hvordan du kan få kontakt til din krop igen
 • Hvordan du kan blive bedre til at lytte til din krop
 • Hvordan du bliver bedre til at sige fra
 • Hvordan du kan finde modet til at række ud efter de ting, du ønsker dig og drømmer om i dit liv
 • Hvordan du kan komme til at føle en indre styrke, der gør, at du ikke længere er så let at slå udKort sagt: Med min personlige sparring vil du endelig vide, hvad det er, der holder dig tilbage, hvordan du kan slippe af med det, hvor du vil hen og hvordan du kommer det, når du gerne vil leve et liv med mere overskud, glæde og balance.

Pris for personlig sparring med mig:

Afklarende samtale 30 minutter – Gratis

Klippekort med 2½ timers personlig mentoring 1.595,- inkl. moms.

Klippekort med 5 timers personlig mentoring 3.295,- inkl. moms.

Book en gratis afklarende samtale her
Ja tak til personlig mentoring – Stå ved mig selv

Hvordan fungerer det?

Vi aftaler en tid og mødes online over Zoom, som jeg sender dig et link til.
Vi snakker dine bekymringer igennem, finder ud af, hvor de stammer fra, og hvordan du kan komme af med dem og komme videre mod det liv, du drømmer om.

Du får en optagelse af sparringen bagefter, så du kan vende tilbage til den, hvis du har brug for at se eller høre den igen.

Hvis du har det bedre med at gøre det over telefonen, er det også helt i orden. Der har jeg bare ikke mulighed for at give dig en optagelse af vores samtale bagefter.

Hvor mange timers sparring får jeg brug for?

Åh, her er jeg nødt til at komme med det kedelige svar, at det kan jeg ikke fortælle dig her på hjemmesiden, for det afhænger af, hvad lige præcis du har brug for.

Men… Jeg kan fortælle dig, hvad der fungerer for andre:

Nogle kan nøjes med en enkelt time til at få vendt et lille, konkret problem.

De fleste har brug for minimum to timer, mens andre melder sig til længere forløb for at opnå en større forandring.
Typisk bruger jeg en time sammen med min kunde i den første samtale. Når vi begge ved, hvad præcis hun har brug for hjælp til, kan vi som regel nøjes med en halv time i de efterfølgende sessioner, hvor vi kan nå rigtigt langt på en enkelt samtale.

Mit bedste råd til dig lige nu er, at du booker en gratis afklaringssamtale, hvor vi kan lære hinanden lidt bedre at kende, og finde ud af, hvad der vil være det bedste for netop dig.

Skal vi sammen finde ud af, hvad der er det rigtige for dig?

Start med en gratis afklaringssamtale, hvor vi kan lære hinanden bedre at kende.

Her finder vi ud af…

 • om vi er et match
 • hvilke bekymringer du gene vil slippe af med
 • hvad du godt kunne tænke dig at opnå
 • om jeg er den rette til at hjælpe dig videre

Det er den bedste måde, du kan finde ud af, om det er det rigtige for dig.

Book en gratis afklaringssamtale her : 20 minutter